Home
Wie ben ik?
Interieurstyling
Projectbegeleiding
Verkoopstyling
Portofolio
Contact
Tuinontwerp

Stoer & Robuust

Stoere en robuuste materialen zijn niet meer weg te denken in het interieur.
Ze maken je woonomgeving eigentijds en daarbij ook erg sfeervol. Heerlijk om in te leven!

Wie ben ik?

Even voorstellen…
Wel zo prettig dat je  weet met wie je te maken krijgt.
Mijn naam is Carina van der Wel.

Ruim 13  jaar werk ik met veel plezier als binnenhuisarchitect en projectadviseur voor zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Ieder huis is anders, elk persoon is anders. Net zoals de wensen en de smaak per persoon verschillen en dat maakt mijn werk juist zo boeiend!
Met elkaar zorgen wij dat het jullie 'THUIS' wordt. 

Ruim 11 jaar geleden hebben wij ons eigen huis mogen bouwen in Naaldwijk. Een eigen huis bouwen leek ook voor ons een droom, maar deze droom werd werkelijkheid.
Door mijn opleiding als binnenhuisarchitecte was ik aardig op de hoogte van de mogelijkheden voor het bouwen en inrichten van een woning, maar wat mij vooral opviel is dat het bouwen van een huis vooral een vrij intensieve periode is. Constant moet je beslissingen nemen en dan is het fijn om daar met een deskundig persoon over te 'sparren'. Daarnaast is het heel fijn als je weet wat er mogelijk is, vooraf een budget samenstelt en een gerichte planning opstelt. 
Vanaf dat moment richt ik mij voornamelijk op bouw- en verbouwprojecten. Samen met de klant bepalen wat en hoe je het wilt hebben. Het wordt immers het huis waar je met je gezin heerlijk in wilt gaan wonen en vooral van kan genieten!

Voordat ik als interieuradviseur aan de slag ging heb ik bij een makelaarskantoor en vele jaren bij een grote bank gewerkt in verschillende functies, onder andere als adviseur en marketing-communicatiemedewerkster. Gevarieerde en boeiende banen. Maar door veranderingen op zowel privé als zakelijk vlak, vond ik het tijd voor iets nieuws.
Na het volgen van een opleiding Binnenhuisarchitect, kwamen de eerste opdrachten eigenlijk vanzelf. Voornamelijk door ‘mond tot mond’ reclame heb ik inmiddels vele mooie woningen en bedrijven met veel plezier mogen inrichten.

Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing, een woonhuis, appartement of een bedrijf. Je geeft aan wat je wensen zijn en wat je wel of juist niet wil.
Aan mij de opdracht om daar op een creatieve manier een passend ontwerp voor neer te leggen. Een mooi proces waarin je samen toewerkt naar een fantastisch eindresultaat. 

Niets is fijner dan je thuis voelen in je eigen huis of bedrijf, tijd om er heerlijk van te genieten!


Carina van der Wel

 

Carina Lifestyle

Webdesign: Beschikbaar - ontwerp & multimedia | www.beschikbaar.com